• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop

Cursus Christianity Explored in Vlissingen

donderdag 29 oktober 19:30 uur

Cursus Christianity Explored in Vlissingen

Als je niet bent opgegroeid met het Christelijk geloof, kun je tal van vragen hebben over de Bijbel, God en Jezus Christus. Wat staat er in de Bijbel? Waarom zou ik in God geloven? Waarom zou ik Jezus volgen? Het kan zomaar gebeuren dat je iets heb meegemaakt waardoor je vragen hebt over het leven, over de dood of over God. Wat is de zin van het leven? Ben je nieuwsgierig naar God, naar Jezus, naar het christelijk geloof? Dan is er nu een cursus voor jou!

Binnenkort starten we met de cursus Christianity Explored. Dit is een laagdrempelige cursus in gastvrije en kleine kring. Van de cursusdeelnemers wordt niet verwacht dat zij kunnen bidden, zingen of hardop iets voorlezen. Er is veel ruimte voor vragen, maar je bent ook welkom om alleen maar te luisteren.

De cursus wordt op zeven achtereenvolgende donderdagavonden gehouden in Walstraat 68. De eerste cursusavond vind plaats op 29 oktober. De hele cursus is vrijblijvend en gratis.

Tijdens de cursus behandelen we het Evangelie van Markus en zoeken we antwoord op de vragen: Wie was Jezus? Waarom kwam Hij naar de wereld? Wat houdt het in om Hem te volgen?

Iedereen, ongeacht leeftijd, die meer wil weten over het christelijke geloof is van harte welkom. Opgeven kan via 06-83417870 of info@walstraat68.nl. Voor meer informatie kunt u/jij binnenlopen bij Walstraat 68, geopend van woensdag t/m zaterdag, tussen 10 tot 17 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Walstraat 68
Vlissingen
Walstraat 68
4381ge


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden