• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Evenement
  • (5)
    Muziek

Pop up Repair Café Middelburg

zaterdag 21 november 10:00 uur

Zaterdag 21 november is Stichting Repair Café Middelburg aanwezig met een pop-up Repair Café in winkelcentrum “Dauwendaele”. Dit houdt in dat wij een beperkt aantal reparatie vrijwilligers inzetten om te helpen. Onze reparatie vrijwilligers repareren of geven graag informatie over uw meegebrachte reparaties aan mechanische/elektrische spullen, zoals huishoudelijke apparatuur, laptop, tablet, desktop of alles wat u kunt dragen. Wij rekenen alleen materiaalkosten, maar een donatie is altijd welkom! U kunt bij ons pinnen of contactloos betalen. Let wel op dat wij een breng en haal service hanteren doormiddel van inschrijven via onze gastvrouw/man en kunt de reparatie later op de dag weer ophalen. Dit om het fysieke contact te beperken. Wij hanteren een mondkapjes plicht, houden 1.5 meter afstand, nemen verder de richtlijnen gesteld door het RIVM in acht en zijn aanwezig onder voorbehoud van wijzigingen in de Corona maatregelen.

Wij zijn zaterdag 21 november aanwezig van 10:00 tot 15:00 in winkelcentrum “Dauwendaele” aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Inschrijven kan tegenover slagerij Ab de Visser. U kunt gratis parkeren, maar let wel parkeerschijf verplicht op het rechter parkeerterrein aan de kant van de Hoeksteen kerk/apotheek. Op het andere parkeerterrein in dit niet nodig.

Wilt u een reparatie laten doen in deze lastige tijd door Repair Café Middelburg, buiten onze reguliere bijeenkomsten download u dan het inschrijfformulier van onze website, vul dit in en stuur dit door via foto of scan aan Bert Huige op info@repairacafemiddelburg.nl of Whatsapp naar 06-23644823. U kunt op dit nummer ook telefonisch aanmelden met uw reparatieverzoek. Wij zorgen dan dat u de reparatie Coronaproef kunt afgeven in Middelburg op een afgesproken tijdstip.

Blijf gezond en misschien tot aanstaande zaterdag!


deel deze activiteit

Locatie

Winkelcentrum Dauwendaele
Middelburg
Vrijlandstraat 59
4337eb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden