• Alles
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop
 • (3)
  Kinderevenement

Aankomst fietster voor inloophuis

donderdag 10 juni 12:00 uur

Inloophuizen Palazzoli verwelkomen dappere actievoerster voor de inloophuizen.

De 57-jarige Evelien van der Werff, die zelf tweemaal borstkanker overleefde, gaat iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: de IPSO inloophuizen voor mensen geraakt door kanker op de kaart zetten.

Onder het motto “Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie !” fietst Evelien in 6 weken langs de 75 IPSO inloophuizen van Nederland. Op donderdag 10 juni omstreeks 12.00 uur komt Evelien aan in Vlissingen. Het Palazzolihuis in verpleeghuis Scheldehof aldaar zal wegens Corona nog gesloten zijn. Om die reden zal de ontvangst van Evelien plaatsvinden op het Stadhuisplein (aan de voorkant).

Te veel mensen weten nog niet van het bestaan van de inloophuizen en Evelien wil deze hulp voor mensen geraakt door kanker meer bekendheid geven. Door te zorgen voor psychosociale ondersteuning zijn de inloophuizen namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit wordt gedaan met behulp van behoeftegerichte activiteiten. Ieder mens is immers anders.

Vanwege Corona zitten veel inloophuizen in zwaar weer, onder andere omdat veel fondsverwervende activiteiten niet door konden gaan. Daarom haalt Evelien met haar fietstocht ook geld op om de huizen aan het einde van de rit een mooi bedrag te kunnen overhandigen.

Vrijwilligers van het Palazzolihuis verwelkomen Evelien op het Stadhuisplein. U bent daar (met inachtneming van 1 1/2 meter afstand) van harte bij welkom. Een eindje meefietsen met Evelien kan ook. Als u dat wilt, dan graag een mailtje naar voorzitter@palazzolihuis.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Stadhuisplein
Vlissingen
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden