• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

zondag 7 juni 13:00 t/m 17:00 uur

T.Gerkema

Kunst- en Cultuurroute Middelburg: ateliers en galeries gaan open

Tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg van zondag 7 juni zijn gelukkig alle ateliers, galeries en musea weer open. U kunt deze middag naar hartelust uw tekort aan cultuurbeleving in de afgelopen periode inhalen. In de tussentijd heeft de KCRM niet stil gezeten. Met trots stellen wij twee nieuwe deelnemers aan u voor.

Atelier Nanky de Vreeze aan de Kinderdijk 10. Zoals Nanky zelf zegt speelt ze met haar 45 jaar galeriehouder als bagage, nu zelf met verf, potlood, oude dozen en papier. Door hergebruik van niet waardeloze nietigheden en dozen creëert ze de meest prachtige 3-dimentionale kunstwerken. Stemming en sfeer zijn daarbij metgezellen in haar atelier.

Atelier Muze-musje, Bellinkstraat 8. Beeldend kunstenaar Ria Koreman geeft door middel van haar werken uiting aan haar beleving van de wereld, de schoonheid van de natuur en de wijze waarop de levende wereld zich in kleur en vormen zichtbaar maakt. Dat is duidelijk terug te zien in haar warm-realistische schilderijen van dieren. Ze gebruikt daarbij veelal klassieke schildertechnieken zoals olieverf op doek maar werkt ook veel met acryl.

U kunt iedere eerste zondag van de maand (van 13:00-17:00) bij een dertigtal verschillende ateliers, galeries en musea in de Middelburgse binnenstad vrijblijvend een kijkje nemen. Alle deelnemers zitten op loopafstand van elkaar en hebben de nodige maatregelen getroffen om u op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen. U herkent de deelnemers aan de uitnodigende Kunst- en Cultuurvlag. Zie ook de website www.kunstroutemiddelburg.nl voor nadere informatie.


deel deze activiteit

Locatie

Centrum
Middelburg
De Ruyterplein
4335gh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden