• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Evenement
  • (5)
    Muziek

Summer sale bij de Beurs

zaterdag 4 juli 9:00 t/m 14:00 uur

Marisca van der Rande

De Beurs van Kledingbank Zeeland is sinds mei elke woensdag geopend van 9.00 tot 14.00 uur en dat is een groot succes.

Vlak voordat de zomer helemaal losbarst, houden we een extra verkoopdag op zaterdag 4 juli en dan geldt op bijna alles: 2 halen 1 betalen!

Zomerse jurkjes, fleurige blouses, zwembroeken, een jas voor een frisse dag, het is er allemaal te vinden. De collectie tweedehands dames-, heren- en kinderkleding is zeer compleet en wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Nu de maatregelen met betrekking tot het coronavirus versoepelen per 1 juli, kunnen we de bovengrens van twintig bezoekers loslaten. De winkelmedewerkers zullen goed in de gaten houden of iedereen in de gelegenheid is om anderhalve meter afstand te bewaren. Zo niet, dan vragen we u om even te wachten tot er weer een plekje vrij is.

De openingstijden zijn van 9.00 tot 14.00 uur, er kan contant en met pin betaald worden en we hopen dat we weer koffie en thee kunnen schenken. Met mooi weer zullen we buiten wat zitjes creëren. Deze verkoopbeurzen Ravensteijnweg 1a te Middelburg zijn voor iedereen toegankelijk. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van Kledingbank Zeeland.


deel deze activiteit

Locatie

Kledingbank Zeeland
Middelburg
Ravensteijnweg 1a
4337pg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden