• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Tentoonstelling
  • (5)
    Muziek

Gezondheidsdag 'Voel je Vitaal' (outdoor)

zaterdag 8 augustus 10:00 t/m 17:00 uur

Leonard Roozendaal

Kom ook naar de Gezondheidsdag 'Voel je Vitaal'

Zaterdag 8 augustus of donderdag 3 september 2020

Wat betekent gezondheid voor jou? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. En zo dus ook de weg naar een gezond leven. Hoe ga jij om met voeding, beweging en leefstijl in jou leven? Op deze Gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen. In ons haastige dagelijks leven vol verplichtingen is dit naast een heerlijke relaxdag een investering in jou vitaliteit. Heldere, no-nonsense quality time. Gun jezelf deze dag en beleef de rust in de natuur van het Zeeuwse platteland!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag staan beweging, voeding en ontspanning centraal. Uitleg, advies, oefeningen en opdrachten rondom deze drie thema’s komen gedurende de dag aan bod. Afgewisseld met workshops in beweging en ontspanning.

De workshops zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer. Er wordt een workshop pilates en gezonde voeding gegeven door een deskundige vitaliteitscoach (Lyan Roozendaal van De Vitaalformule). Ook mindfulness, onder andere met paarden, is onderdeel van deze dag (Huberdien Westerweele van Paardenkracht naar Eigenkracht).

Voeding: Samen maken we voor de lunch eenvoudig klaar te maken, gezonde gerechten en hapjes uit de moestuin, aangevuld met Zeeuwse producten.

Mind: Ruimte voor aandacht die je in de drukte van alledag niet altijd vindt, luisteren naar je hart. Mindfulness beleven, geraakt worden door de kracht van paarden die menselijke emoties herkennen.

Body: Pilates (voor iedereen toegankelijk)

Leefstijl: Op een toegankelijke coachende wijze gaan we op zoek naar jouw ‘voel je vitaal’ formule. Waardoor kun jij ontspannen, waardoor voel jij je beter in je vel, welke prioriteiten stel jij aan beweging en voeding? We bieden ondersteuning om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. We willen voor een dag je gids zijn in je drukke wereld. Waarbij je zelf de bestemming mag kiezen.

VOOR WIE?

Iedereen die interesse heeft in een gezonde en bewuste leefstijl.

Vanwege het persoonlijke karakter van de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag werken we met kleinschalige groepen van minimaal zes en maximaal twaalf personen.

ACCOMMODATIE

De locatie waar de gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ plaatsvindt ligt in een unieke natuurlijke en rustige omgeving. De ligging voldoet aan de basisbehoeften van de mens: prikkelarm, een beleving in de natuur en terugkomen bij de natuur. De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

INSCHRIJVEN

Interesse? Reserveer dan nu alvast je plek via info@devitaalformule.nl of

info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl of bel

06 – 15 30 75 17 / 06 – 33 74 25 62.

LOCATIE-ADRES

PaardenKracht naar EigenKracht

Eendekotsweg 1B

4352 JD Gapinge


deel deze activiteit

Locatie

Paardenkracht naar Eigenkracht
Gapinge
Eendekotsweg 1B
4352jd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden