• Alles
  • (1)
    Film
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Muziek

cursus Mens zijn in de 21e eeuw

zaterdag 25 mei 10:00 uur

Media, markt en technologie en klimaat veranderen je leven, je relaties met anderen en de natuur. Hoe blijf je je eigen, bewuste keuzes maken?

In de spoedcursus Mens zijn in de 21e eeuw verzamel je in twee bijeenkomsten een berg nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op jezelf als mens in de 21e eeuw. Op zaterdag 25 mei en 15 juni wordt de cursus gegeven in Wijkcentrum Palet in Middelburg. In deze cursus onderzoeken we humanistische inspiratiebronnen en gaan we op zoek naar nieuwe perspectieven. Door diverse teksten te lezen,te reflecteren en in gesprek te gaan met docent Jos de Wit en medecursisten sta je stil bij fundamentele vragen uit de 21e eeuw en wat een humanisme invalshoek betekent voor je eigen antwoorden.

De cursus wordt gegeven op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur. op 25 mei en 15 juni in Wijkcentrum Palet. Er is geen voorkennis vereist . De reader is bij de cursusprijs inbegrepen en wordt van tevoren toegestuurd. Kosten: 120,-. Leden Humanistisch Verbond 75,-. Aangepaste tarieven voor studenten en mensen met een laag inkomen. Deze prijs is inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Voor meer informatie en aanmelden: www.cursushumanisme.nu Aanmelden graag voor 11 mei. Er is plaats voor maximaal 15 cursisten.


deel deze activiteit

Locatie

Palet
Middelburg
Johan van Reigersbergstraat 2
4336xa


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden