• Alles
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop
 • (3)
  Kinderevenement

Kunstroute Oostkapelle

vrijdag 27 augustus 10:00 t/m zaterdag 28 augustus 17:30 uur

Wij zijn ontzettend blij te kunnen aangeven dat de Kunstroute Oostkapelle in het laatste weekend in augustus door gaat. Kom voor inspiratie naar de overzichtstentoonstelling bij “Het Kaslokaal”. Hier vindt u van iedere kunstenaar een kunstwerk om uw verdere route te kunnen bepalen.

We proberen met de route vernieuwend te blijven door steeds op zoek te gaan naar andere gast deelnemers met bijzondere kunstvormen. We streven naar een combinatie van amateurkunstenaars aangevuld met professionals. Het blijft voor de gasten die de route bezoeken dan ook verrassend wat er achter gesloten deuren zoal gemaakt wordt. We hopen de bezoekers te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan met wat er in een hoekje stond te verstoffen of misschien iets in zichzelf te ontdekken wat men niet voormogelijk had gehouden.

Kunstenaars worden uitgedaagd om één kunstwerk aan de hand van een thema te creëren. Dit jaar is er gekozen voor het thema “gevleugeld”. Ook benieuwt hoe dit thema vormgegeven wordt door de deelnemers kom dan zeker kijken bij de verschillende locaties.

De Kunstroute Oostkapelle wordt gehouden op de laatste vrijdag en zaterdag in augustus. Data voor dit jaar zijn 27 en 28 augustus. De locaties zijn geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.

https://www.kunstrouteoostkapelle.nl/

https://nl-nl.facebook.com/kunstrouteoostkapelle.nl/


deel deze activiteit

Locatie

Centrum
Oostkapelle
Johan de Pourckstraat 2
4356be


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden