• Alles
  • (1)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Tentoonstelling
  • (4)
    Muziek

Praise avond

zaterdag 18 mei 20:00 uur

Op zaterdag 18 mei wordt er een praise-avond met Compassion georganiseerd in het kerkgebouw van evangeliegemeente “de Wijngaard”, Kanaalstraat 8 in Oost-Souburg. Verschillende getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen en een band voor deze gelegenheid samengesteld.

Initiatiefnemers zijn Annemiek de Quelerij, Mariska de Meulmeester en Sietske van der Heijde, die in oktober van dit jaar een Muskathlon gaan lopen in Tanzania. Zij gaan daar een halve marathon rennen en hopen gezamenlijk €30.000,- mee te nemen, om kinderen daar te bevrijden uit armoede. Samen met kindsponsororganisatie Compassion willen zij hen een hoopvolle toekomst geven!

De toegang tot deze avond is gratis. Tijdens de avond wordt een collecte gehouden voor de Muskathlon Tanzania. Ook is er de mogelijkheid om u te verbinden met dit goede doel dmv van kindsponsoring via de organisatie Compassion. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via de mail: 3muskathleten@gmail.com of via de Facebookpagina Drie Muskathleten.

Graag tot ziens op 18 mei!


deel deze activiteit

Locatie

Gebouw van ev.gemeente de Wijngaard in Oost-Souburg
Oost-Souburg
Kanaalstraat 8Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden