• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

theatervoorstelling

vrijdag 24 mei 19:30 uur

Piccolino filmconcert

In Piccolino filmconcert voorziet Canti Vaganti de traditionele Spaanse en Italiaanse liedjes uit de film Piccolino van live muziek en zintuiglijke stimuli. Met twee stemmen, fluit, accordeon, gitaar en kleine instrumenten creëert Canti Vaganti originele arrangementen en gevarieerde ritmes voor de poëtische, suggestieve en ambachtelijke beelden van de Italiaan Giovanni Maccelli, grotendeels gemaakt met de stop-motion techniek.

Niet alleen de muziek, maar ook Piccolino speelt de hoofdrol in deze voorstelling: een rups van groene klei, die via een paddenstoel per ongeluk in een huis in het bos terechtkomt. In elke kamer die hij binnenkomt, vindt hij een object dat hem aan een lied doet denken: een bootje in de wasbak, een fles melk in de keuken, speelgoeddieren in de kinderkamer.

In Piccolino filmconcert gaan de ogen naar het scherm, terwijl geluid, geur en aanraking via de andere zintuigen binnenkomen. De toeschouwers genieten van een visueel avontuur, en ondertussen kriebelen de melodie van een fluit, de geur van lavendel en zachte regendruppels in hun gezicht.

Canti Vaganti, internationaal muziektheaterduo uit Madrid, combineert live muziek, intiem theater en humor, en in dit geval ook de zevende kunst.


deel deze activiteit

Locatie

* T Speelhuis
Vlissingen
Vredehoflaan 370
4382CJ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden