Jeroen Windmeijer
Jeroen Windmeijer (Foto: Taco van der Eb)

Thrillerauteur signeert in de Drvkkery

MIDDELBURG - Thrillerauteur Jeroen Windmeijer signeert zijn nieuwe boek De Genesissleutel op zaterdag 17 oktober van 13.30 tot 15.30 uur in de Drvkkery.

Jeroen Windmeijer verwierf faam met bestsellers als Het Pauluslabyrint, De offers en Het Isisgeheim, waarin hij feiten en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar weet te verbinden. Windmeijer schreef Het Isisgeheim samen met Jacob Slavenburg.

Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: “Waar zijn de doden? Open het oog!’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over “bezoekers’.Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de mensheid... Maar is de wereld daar klaar voor?Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden