De jubilarissen worden toegezongen door de leerlingen
De jubilarissen worden toegezongen door de leerlingen (Foto: Jurian Tanis)

25 jaar in het onderwijs

MIDDELBURG - Vrijdag 2 oktober was het feest op de Herman Faukeliusschool in Middelburg. Directeur Jan Willem Nieuwenhuyzen en Juf Annette van Moolenbroek waren allebei 25 jaar in dienst van het onderwijs. En dat moest uiteraard gevierd worden!

Vanwege de Corona-maatregelen hadden we een buitenfeest. Beide jubilarissen kwamen met hun echtgeno(o)t(e) op vrolijk versierde tandems onder luid gezang van de leerlingen bij de school aan. De directeur en juf werden op het schoolplein toegesproken en de kinderen hadden leuke liederen aangeleerd die ze enthousiast ten gehore brachten. 

Verkleed

Vervolgens werd er in de wijk een vossenjacht gehouden, waar de kinderen van groep 8 verkleed waren. Zodoende kwamen buurtbewoners in de wijk onder andere Zeeuwse boerinnen, kaasmeisjes, soldaten, hoveniers en een dokter tegen. Dit zorgde voor veel gezelligheid in de wijk. Aansluitend mochten de jubilarissen hun energie nog kwijt bij een ‘levend memory’ op het schoolplein. 

Geweldig

We kijken terug op een geweldige morgen en hopen dat zowel meester Nieuwenhuyzen als juf Annette nog lang aan onze school verbonden blijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden