Foto:

Kinderen gratis naar muZEEum in herfstvakantie

VLISSINGEN - Kun je geen kant op met je kids deze herfstvakantie vanwege de Coronamaatregels? Slaat de verveling toe? Kom naar het muZEEum! Tot en met zondag 25 oktober mogen kinderen tot 18 jaar gratis het Zeeuws maritiem muZEEum in. 

Door de Coronamaatregels zijn we meer aan huis gebonden. Juist nu het herfstvakantie is. Balen natuurlijk. Het Zeeuws maritiem muZEEum is wel open, coronaproof én kidsproof.

Cadeautje

Overal gelden coronamaatregels; ook in het muZEEum. Naast de vaste voorzorgen als handen wassen, hoesten in je elleboog en 1,5 meter afstand houden en mondkapje dragen in afgesloten openbare ruimtes, is ook een online ticket verplicht, omdat er niet te veel mensen tegelijkertijd in het muZEEum mogen zijn.

Kaartje kopen

 Ga daarvoor naar www.muzeeum.nl en klik op de oranje knop: bestel tickets voor muZEEum. Kies een dag en een tijd waarop je naar het muZEEum wilt gaan. Geef aan met hoeveel volwassenen je komt, want die moeten wel betalen, en kies dan bij Cadeaukaart het aantal kinderen dat je meeneemt. Reken de tickets voor de volwassenen af. In een antwoordmail krijg je alle tickets. Neem ze mee. Je hoeft ze niet te printen; op je telefoon tonen bij de balie van het muZEEum kan ook.

Speurtochten

In deze herfstvakantie is niet alleen de toegang tot het muZEEum voor kinderen gratis, ook zijn er gratis speurtochten. De Michiel de Ruyter-speurtocht voert je door het hele muZEEum naar plekken waar De Ruyter zelf heeft gelopen! Voor wie nog niet zo goed kan lezen is er ook een aangepaste Michiel de Ruyter-speurtocht.

Heb je geen zeebenen en ben je meer een dierenvriend? Pak dan de Beestenbingo en ga op zoek naar de dieren in het muZEEum. Of ben je vooral geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Dan is er een boekje met vragen bij de tentoonstelling Bezetting verbeeld. Ook bij de allernieuwste expositie – Wind in de zeilen - van zes maritieme schilderijen is er een zoekkaart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden