Alex Maas zet zich in voor anderen


<p>&lsquo;Wie goed doet, goed ontmoet&#39; is het motto van Alex Maas.&nbsp;</p>

‘Wie goed doet, goed ontmoet' is het motto van Alex Maas. 

(Foto: TEKST EN FOTO: WELZIJN VEERE)

Alex Maas zet zich in voor anderen

DOMBURG - ‘Wie goed doet, goed ontmoet' is het motto van Alex Maas (49) uit Domburg. Alex zet zich al ruim 14 jaar vrijwillig in voor anderen.
Zo'n 14 jaar geleden sloot hij zich als vrijwilliger aan bij Stichting Kustloop Vrouwenpolder als voorzitter. Ook is hij sinds 6 jaar lid van Rotary Walcheren waar hij betrokken is bij diverse vrijwilligers- projecten en activiteiten. Daarnaast is Alex sinds 3 jaar vrijwilliger voor Sportdorp Oostkapelle (SDOKP). Hij begeleidt daar de senioren fietstochten. Hij begon hiermee omdat hij zelf ook altijd met veel plezier mee deed met de Mountainbiketocht van Sportdorp. "Een goede tegenprestatie”, aldus Alex.
Waarom Alex vrijwilligerswerk doet? "De activiteiten zelf zijn leuk om te doen en je ontmoet in vrijwilligersorganisaties altijd leuke mensen. Mensen die zich, meestal belangeloos, inzetten voor anderen. Dat kost een beetje energie maar levert veel meer energie en vaak ook vriendschappen op. Daarnaast geeft het mij een goed gevoel om iets terug te kunnen doen voor de maatschappij.”
Alex is tevreden met het vrijwilligerswerk dat hij nu doet. "Ik heb ontdekt dat een klein beetje inspanning en goed plannen van mijn kant mij heel veel plezier en voldoening oplevert terwijl je voor anderen iets leuks en moois neerzet.”
Benieuwd naar meer vrijwilligersvacatures? Kijk dan op www.welzijnveere.nl of bel met 0118-583687 of info@welzijnveere.nl

Vrijwilligersportret

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden