Foto: Pr

Lintjesregen aan huis

WALCHEREN - Vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus kreeg ook de jaarlijkse lintjesregen een andere vorm. In plaats van het opspelden van koninklijke lintjes tijdens een publieke ceremonie, zijn vandaag diverse koninklijke onderscheidingen tijdens een ceremonie in kleine kring bij de gedecoreerden thuis opgespeld.

In Middelburg bezocht burgemeester Bergmann mevrouw E.J. Gerrets in Zorgstroom aan de Breestraat en Mevrouw C.M. Jebbink-Leijs aan de Generaal Simondsstraat. Beide dames werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In de gemeente Veere bezocht burgemeester Van der Zwaag de heer Jan Bruurs in Veere en in Domburg werd heer Jan Provoost in Domburg. beide heren werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. In Zeist reikte de burgemeester van Zeist aan professor doctor J.C.M. Smeekens uit Zoutelande een Koninklijke Onderscheiding uit. Professor Doctor Smeekens werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen reikte Koninklijke Onderscheidingen uit aan 4 inwoners van zijn gemeente. Lid in de Orde van Oranje Nassau werden mevrouw M.K. Lijnbach – de Bree uit Vlissingen, de heer L. Bal, eveneens uit Vlissingen en mevrouw P.J. van Dijk uit Oost-Souburg. De heer J. van Rijn  werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden