Logo de-faam.nl


FOTO: DE WERF

Restaurant De Werf opnieuw beste Zeeuwse terras én tweede van Nederland

VEERE - Restaurant De Werf uit Veere eindigde -voor het tweede jaar op rij- als beste Zeeuwse terras én landelijk op de tweede plek van de Terras Top 100 2017 van vakblad Misset Horeca. Dat is maandag 3 juli bekendgemaakt.  Brasserie Staverden is op plek 1 geëindigd.

Overige winnaars De Terras Top 100 2017 werd maandag 3 juli van 100 tot 1 bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement bij Het Hooihuis in Roosendaal, de winnaar van 2016. Onder leiding van presentator Tom Coronel werd er met ruim 500 aanwezigen afgeteld. Naast de ranglijst zijn nog een aantal prijzen uitgereikt. De Publieksprijs ging dit jaar naar landgoed Het Rheins uit Enter en Jolanda Ott-Rauch, medewerkster van De Korte Duinen in Soest werd verkozen tot Parel van het Jaar.

Jurering en regelementen De Terras Top 100 wordt al sinds 2008 bekendgemaakt door Misset Horeca. Alle terrassen die vrij toegankelijk zijn, minimaal 30 stoelen hebben, waar aan tafel bediend wordt en die in het hoogseizoen minimaal 5 dagen in de week open zijn, mogen mee doen. Dit jaar hebben bijna 400 terrassen zich ingeschreven. In de eerste ronde zijn zij bezocht door mystery visitors. De hoogst scorende 125 gingen door naar ronde twee. De lat daarvoor was hoog, een 8,9 was het minimale cijfer om door te gaan. In ronde 2 kwam de vakjury op bezoek. Zij beoordeelden het terras op veelal dezelfde punten als de mystery visitors, maar dan door de ogen van de professional.

reageer als eerste
Meer berichten