Logo de-faam.nl


FOTO: PR
FOTO: PR

Straattheaterfestival

VLISSINGEN - Festival Onderstroom wordt dit jaar opnieuw gehouden bij het voormalige hotel Britannia op de boulevard in Vlissingen. Vorig jaar was het festival voor het eerst sinds lange tijd uitgeweken naar die plek. Dat is zo goed bevallen, dat organisator Cultuurwerf heeft besloten de locatie vast te houden.

Ook dit jaar is straattheater een belangrijk onderdeel van het festival. Alle dagen is er volop straattheater in het festivalhart aan de boulevard. Het theater begint vrijdag 7 juli en eindigt zondag 9 juli. Het winkelend publiek wordt zaterdag verrast met allerlei acts. Een van de toppers in het programma is Tutti in Valigia. Zondagavond wordt het straattheater afgesloten met een voorstelling van Sol bémol om 20.00 uur. Bij hun voorstelling bouwen ze langzaam een kunstwerk van piano's.

Boulevard

De boulevard vormt het decor voor het straattheaterweekend en op zaterdag is er ook een programma in de binnenstad van Vlissingen. Meer informatie over het programma staat op festivalonderstroom.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten