Logo de-faam.nl


Definitieve opbrengst SamenLoop € 43.500

Middelburg 13 juli 2017 - € 43.500,= is de definitieve opbrengst voor KWF Kankerbestrijding van SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017.

Deze definitieve opbrengst wordt gemeld op de website van SamenLoop voor Hoop Walcheren en de bedankbrieven voor deelnemers, survivors, sponsors en vrijwilligers die de Commissie deze week verstuurd. Ruim € 2.000,= meer dan wat de commissie tijdens de slotceremonie op 20 mei op het Abdijplein presenteerde. "Er kwamen op verschillende actiepagina's nog steeds bedragen binnen maar nu de schoolvakanties gaan beginnen is het toch echt tijd om een streep te zetten onder SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017", aldus de commissie. "Alle actiepagina's op de website worden gesloten. Het blijft mogelijk om geld over te maken op de bankrekening van SamenLoop voor Hoop Walcheren. Dat reserveren we dan voor een SamenLoop voor Hoop Walcheren in 2018 of 2019."

SamenLoop blijft op Walcheren!

Waar bij de slotceremonie nog enig voorbehoud werd gemaakt of een volgende SamenLoop op Walcheren of elders in de provincie georganiseerd zou moeten worden, werd tijdens de evaluatie van de Commissie duidelijk dat alle Commissieleden door willen gaan en voorstander zijn van een SamenLoop voor Hoop op Walcheren. "Initiatieven op andere plaatsen in Zeeland willen we graag ondersteunen met de door ons opgedane ervaringen maar die moeten in de eerste plaats lokaal gedragen worden, dan pas is de kans op succes aanwezig;" zegt de Commissie. In september wordt beslist of de SamenLoop in 2018 of 2019 gaat plaatsvinden en op welke locatie. Tijdens de slotceremonie en ook bij de evaluatie werd al wel duidelijk dat het Abdijplein in Middelburg sterk de voorkeur heeft bij de leden van de Commissie. In september hoopt de Commissie meer zekerheid te kunnen geven over wanneer en waar de eerstvolgende SamenLoop voor Hoop wordt gehouden.

Reageer als eerste
Meer berichten