Logo de-faam.nl

Duo Cibeles opent nieuwe seizoen

Francisco Deheza speelt viool en Suzanne van Duuren cello. Samen vormen zij Duo Cibeles. Dit muzikale duo opent het nieuwe seizoen van Stichting Kerk biedt Podium met een concert op zondagmiddag 24 september in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg. Op het programma staan werken van Hoffmeister, Honegger en Kodaly. De toegang tot het concert, dat om 15:00 uur begint is gratis.


Suzanne van Duuren (1986) studeerde aan de conservatoria van Enschede, Tilburg en Brussel. waar zijn in 2015 haar Masterdiploma met onderscheiding behaalde.
Al op jonge leeftijd speelde zij in symfonieorkesten, waaronder het Jeugdorkest Nederland, het Nationaal Jeugdorkest en het European Union Youth Orchestra. In 2006 won zij een 3e prijs op het Prinses Christina Concours in de conservatorium categorie te Enschede, tevens won zij een solistisch optreden met Symfonia Jong Twente. Daarna volgden andere solistische optredens met orkesten in binnen–en buitenland.
Francisco Dehezza (1992) studeerde aan de conservatoria van Pamplona, Pescara, Brussel en Groningen. Ook hij heeft al op diverse internationale concertpodia gestaan en was prijswinnaar in internationale en nationale concoursen.


Duo Cibeles is pas in 2015 opgericht, maar heeft al de nodige concerten in Nederland, België, Hongarije en Spanje gegeven.Het repertoire van Duo Cibeles bevat de hoogtepunten van het klassieke repertoire voor viool en cello en arrangementen van jazz nummers tot movie lyrics. In Middelburg staan op het programma: Duo for violin and cello van Hoffmeister, Sonatina for violin and cello van Honegger en Duo for violin and cello Opus 7 van Kodaly.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox