Logo de-faam.nl


Mindful silentRun Vlissingen

Op woensdagavond 13 december om 20:00 uur organiseert Mindful Run Vlissingen haar eerste Mindful silentRun. Hardlopen in stilte! Tijdens deze Mindful silentRun komen mindfulness, yoga en hardlopen samen. Op bijzondere plekken in Vlissingen staan we stil om de deelnemers te verrassen met een unieke experience vanuit de toonaangevende Mindful Run Methode. In totaal lopen we ongeveer 5 kilometer in 1,5 uur. Start en eindpunt is het Bellamypark in Vlissingen.

Dit alles in stilte! De focus ligt deze avond op volledig bij jezelf komen, samen met anderen. Het gaat niet om de snelheid, de afstand, maar om het thuiskomen bij jezelf volgens de Mindful Run Methode. Je gaat weer voelen waar jij behoefte aan hebt en beleven hoe het is om gewoon even stil te zijn.

Laat je onderweg verrassen! Wil jij ook ontdekken: hoe het is om in stilte te lopen en te merken wat dat met je doet? Hoe je meer in contact komt met je lichaam? Hoe je zintuigen steeds alerter worden?

De Mindful silentRun is geschikt voor beginnende en gevorderde lopers, We lopen ca. 5 km. in anderhalf uur.

Deelname is alleen mogelijk op inschrijving via https://www.mindfulrun.nl/clinics-events/mindful-silentrun/. Maximaal 15 deelnemers. De kosten voor deze Mindful silentRun bedragen 15 euro p.p. (inclusief warme choco na afloop). Meer informatie via www.mindfulrun.nl, op de pagina clinics & events.

Meer berichten
Shopbox