Logo de-faam.nl


Foto: Izaäk Verkeste

IJstijd op Walcheren

Middelburg / Vlissingen - Het is ondertussen al bijna een traditie te noemen. In de laatste weken van het jaar is de Middelburgse Markt nog meer dan anders het bruisende hart van de stad.

Sinds afgelopen weekend is de ijsbaan er weer, waar jong en oud zich op de gladde ijzers kunnen uitleven. Rondom de ijsbaan heeft de Middelburgse horeca zich uitgeleefd in wat ondertussen uitgegroeid is tot een compleet Tiroler huttendorp. Om de feestvreugde te verhogen is er zaterdag 16 en Zondag 17 december een Oudhollandsche Wintermarkt rondom dit alles. Dit jaar met diverse kermisattracties, oudhollandse etenswaren en kraampjes met Brocante en Curiosa. De markt is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Ook in Vlissingen wordt december een bijzondere maand.  Horeca, winkeliers, Cultuurwerf en nog veel meer betrokken Vlissingers hebben de handen ineengeslagen om van 8 tot en met 29 december weken vol feest, muziek, optredens en gezelligheid neer te zetten. Samen met de ondernemers van Vlissingen hebben de mensen van Onderstroom het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten: Vlissingen Wonderstad. De laatste weken van het jaar 2017 zijn er tal van leuke, interessante en vooral feestelijke publieksactiviteiten op het Bellamypark en in de winkelstraten van Vlissingen. Er komen gezellige, winterse terrassen en natuurlijk kun je ook naar Wonderstroom. Op vrijdag 8 december wordt de spits afgebeten door een live concert van The Shoals Connection. Ze zetten een denderende, gratis toegankelijke liveshow neer in de Warme Wintertent op het Bellamypark met fantastische soulmuziek. Zaterdag 9 december vanaf 20.00 uur speelt de Zeeuwse De Dijk-coverband Dubbel D in het Festivalhart een dwarsdoorsnede van het complete Dijkrepertoire.

Het meest actuele programma staat op http://wonderstroom.nl/wonderstad.nl

Meer berichten
Shopbox