Logo de-faam.nl


Foto: PR Delta netwerk groep

De Delta Netwerkgroep heet voortaan DNWG

Per direct wijzigt de naam van DELTA Netwerkgroep in DNWG. Sinds enkele maanden is DNWG onderdeel van Stedin Groep. Daarom neemt DNWG afscheid van de 'oude' naam.

VLISSINGEN - DNWG staat voor 'De Netwerkgroep', maar gaat alleen de afkorting gebruiken.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. Dat wordt onder andere zichtbaar op de bedrijfsbussen en bedrijfskleding die zoals altijd overal in Zeeland te zien zullen zijn. Verder verandert er niets. De naam en het logo veranderen, maar DNWG blijft hetzelfde werk doen als Delta netwerkgroep altijd al deed..

Twee delen

DNWG is een netwerkbedrijf dat bestaat uit twee onderdelen, namelijk het deel Enduris en het deel DNWG Infra. ,Enduris is de netbeheerder, eigenaar van de regionale elektriciteits- en gasnetten in Zeeland. DNWG Infra is de uitvoeringsorganisatie; specialist in aanleg, onderhoud en beheer van netten en installaties op het gebied van elektriciteit, gas en water.

Betrouwbaar


Erik Duim, directeur DNWG: "Ook met onze nieuwe naam blijft DNWG staan voor een betrouwbare, betaalbare en veilige gas- en elektriciteitsvoorziening. Nu en in de toekomst. DNWG is verankerd in de Zeeuwse samenleving, daar waar de lokale energietransitie zich voltrekt."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox