Logo de-faam.nl


Scrooge is vier keer te zien Studio A58 in Middelburg.
Scrooge is vier keer te zien Studio A58 in Middelburg. (Foto: Leon Janssens)
Uit

Kerstmusical Scrooge in Studio A58 Middelburg

MIDDELBURG - Schouwburg Middelburg presenteert in samenwerking met Peter Adriaanse de kerstmusical Scrooge in Studio A58 in Middelburg. De voorstellingen zijn op dinsdag 26 december om drie uur, woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december om acht uur. De kaartverkoop is gestart. Tickets voor de voorstelling zijn te koop voor 17,50 euro via zeelandtheaters.nl.

De muzikale familievoorstelling is gebaseerd op het beroemde boek 'A Christmas Carol' van Charles Dickens. Het verhaal van de vrek Scrooge is omgetoverd tot een fantastisch familiespektakel.
Een cast van meer dan 40 volwassenen en kinderen brengen de 19e eeuw tot leven. De cast bestaat uit acteurs en actrices, zangers en dansers uit het amateurcircuit van Zeeland, waar zij allemaal al hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Hartverwarmend

Een prima gelegenheid om met de hele familie te genieten van dit beroemde en hartverwarmende kerstverhaal. Scrooge is een oude vrek die sinds de dood van zijn partner Marley nooit meer vrolijk is geweest. Hij haat dan ook Kerst en alles wat er mee te maken heeft. Op een avond komt Marley's geest hem vertellen dat hij bezoek gaat krijgen van drie geesten die hem zijn eigen leven, verleden en toekomst gaan laten zien. Deze geesten brengen hem tot inkeer. Koor en zang staat onder leiding van Moritz Benschop. Choreografie en dans: Joke Provoost en Jeff Maljers.

Meer berichten
Shopbox