Logo de-faam.nl


Zicht op de Dorpskerk Oostkapelle
Zicht op de Dorpskerk Oostkapelle (Foto: Connie Burgs)

Ontdek Oostkapelle, rondleiding met een gids.

In de kerstvakantie, op woensdag 27 december, organiseert Werkgroep Landgoed Wandelingen Oostkapelle (LGWO) een mooie wandeling van ± 1½ uur door Oostkapelle met een gids. De gids komt zelf uit Oostkapelle en zal u allerlei leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden over haar/zijn dorp vertellen.

Vertrek om 13:30 vanaf infopunt ’t Wachtertje bij de Dorpskerk, Waterstraat 1.
Kosten € 2,00 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen tot 18 jaar.
Max. 12 deelnemers.

Opgeven kan tot de avond ervoor tot 20.00 uur via mail connieburgs@zeelandnet.nl , vermeld hierbij uw telefoonnummer. Of kom naar de Dorpskerk, maar… vol is vol!

Wilt u Oostkapelle verder verkennen? De werkgroep LGWO heeft 4 mooi wandelroutes uitgezet, ieder met een eigen thema. Deze staan op de Plattegrond Oostkapelle ingetekend en zijn beschreven in het Nederlands en Duits. U krijgt de plattegrond bij de gidswandeling en deze is ook te verkrijgen bij veel ondernemers in het dorp. De wandelingen variëren van 2,3 tot 7,8 km en u beleeft daarbij Oostkapelle steeds op een mooie, andere manier.
De plattegrond is in samenwerking met de Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle gemaakt, u vindt hierop ook de leden met naam en plaatsaanduiding.

De wandelroutes met achtergrondinformatie en informatie over de gidswandelingen kunt u o.a. vinden op www.wroostkapelle.nl, op www.dorpsraadoostkapelle.nl en www.natuurlijkoostkapelle.nl.

Wandel, kijk, luister, speur, zoek en geniet van mooi Oostkapelle!

Meer berichten
Shopbox