Pink Floyd Project, FOTO: HARRIE MUIS
Pink Floyd Project, FOTO: HARRIE MUIS (Foto: Harrie Muis)

Tien Jaar Pink Floyd Project

MIDDELBURG - Het Pink Floyd Project, met zangers Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) en Chris Mustamu, brengt een prachtige verzameling iconische songs van één van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis.

Met een arsenaal aan akoestische instrumenten, anekdotes en bijzondere verhalen brengen ze een van de topbands van de seventies en eighties weer tot leven.

Juweeltjes

De grote hits en minder bekende juweeltjes van Pink Floyd komen in chronologische volgorde voorbij. Volgens de echte fans in Nederland is dit het beste wat er is. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente werk van meestergitarist David Gilmour.

Reis

Het Pink Floyd Project nodigt u uit voor een reis langs een halve eeuw jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis. De band bestaat uit Bert Heerink (lead zanger), Chris Mustamu (lead zanger), Henk Bennen (gitaar), André Becker (gitaar), Wilco Zethof (drum), Sannke Hoeksma (backing vocal), Femke Hoekstra (backing vocal), Paul Bergman (keys), Willem Friso Wielinga (keys), Hans Wijnbergen (sax), Romke de Jong (basgitaar) en Marysa Dijkstra (viool).

Kaarten

Het optreden is zaterdag 3 februari in Studio A58 in Middelburg en begint om 20.00 uur. Kaarten via zijn te koop via www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten