Wandelaars Stichting Mae Uku
Wandelaars Stichting Mae Uku (Foto: Mae Uku)

Wandel mee met Mae Uku

Zaterdag 10 februari alweer start de werkgroep SouMiKou vanuit het Mae Uku-gebouw - in de Molukse wijk te Oost Souburg - weer de maandelijkse 2e zaterdag-wandeltocht met routes van 5, 10 en 15 km. Deelnemers krijgen na inschrijving - inclusief koffie/thee - een kopie van de route voor de gewenste afstand.

Vertrek vanuit het wijkgebouw is weer tussen 08.30 - 09.00 uur, individueel of groepsgewijs kan een ieder zijn/haar eigen wandeltempo bepalen. Deelnemers met een eigen wandelboekje worden uiteraard voorzien van een stempel en/of sticker mits ná de wandeling zij zich bij Mae Uku weer hebben afgemeld.

Bewegen is gezond. Wandelen jullie óók allemaal mee?

Het wijkgebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A - in de Molukse wijk - te Oost Souburg is op deze 2e wandelzaterdag van 08.15 – 12.30 uur open van start tot finish, is er barbezetting, is de beheerder aanwezig en is iederéén van harte welkom. Zie ook www.mae-uku.nl.

TIP: Help jij Stichting Mae Uku? Met jouw stem maken wij kans op een donatie van ING. Directe link: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-mae-uku

Meer berichten