Foto: Martine de Klein

Zwemparadijs de Parel start met Zwem4daagse in de voorjaarsvakantie.

In de week van de voorjaarsvakantie, van 19 tot en met 23 februari 2018, wordt in zwemparadijs de Parel in Domburg voor het eerst de Zwemvierdaagse georganiseerd. Tussen 10.00 u. en 11.00 u. kunt u óf 240 meter óf 500 meter zwemmen.

De Zwem4daagse is landelijk al sinds 1970 een uniek sportief evenement en is nog steeds het grootste landelijke zwemevenement wat in Nederland, en dus nu ook in Domburg, plaatsvindt. De Zwem4daagse is een week lang feest in het zwembad met de hele familie.

De organiserende zwemschool Domburg wil u graag laten kennismaken met de zwemsport, het zwembad de Parel en iedereen de gelegenheid geven om met het gezin of met vrienden een sportieve prestatie neer te zetten. Meedoen is daarbij uiteraard belangrijker dan winnen! De kosten zijn € 5,-- per deelnemer.

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 u. tot 11.00 u. kunt u uw baantjes zwemmen. U heeft dus in die week de gelegenheid om één dag over te slaan. Iedere dag wordt geëindigd met een leuke en sportieve activiteit, voor jong en oud en na 4 dagen krijgt iedere deelnemer de officiële Zwem4daagse medaille.

Kijk voor meer informatie op de website: www.zwem4daagse.nl.

Meer berichten