Foto: Eigen foto

Blijf in Balans

Van 20 maart tot en met 5 juni wordt er een gezellige en leerzame cursus voor 65-plussers verzorgd in Hof van Buren, Oranjelaan 17, Zaal Anna in Middelburg. Blijf In Balans is een groepscursus gericht op het verbeteren van uw balans en het leren kennen van andere mensen.

Tijdens de cursus leert u om beter in balans te blijven en steviger op de benen te staan. U krijgt tips aangereikt, ontwikkelt sterkere benen en verbetert uw evenwichtsgevoel. De cursusbijeenkomsten bestaan uit leuke oefeningen, tests en informatie over bewegen en evenwicht. De cursus wordt gegeven door een fysiotherapeut die hierin is gespecialiseerd. Twee vrijwilligers van Manteling zijn aanwezig om te helpen met hand- en spandiensten. De cursus is één keer per week en duurt twaalf weken.

Met inzet van de vrijwilligers kunnen deelnemers ook na afloop van de cursus bij elkaar blijven komen in de vorm van een vriendenkring, om samen in balans te blijven. De vriendenkring is er voor samenzijn, gezelligheid, goed gesprek, genieten van een bakje koffie en thee en het samen ondernemen van een activiteit zoals een fijne wandeling.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met FYSIcO Nadorst op telefoonnummer 0118 62 99 96.

Meer berichten
Shopbox