Bingo in Hof 't Seijs
Bingo in Hof 't Seijs (Foto: Aleyna Karauguz)

Studenten organiseren activiteiten voor ouderen

Student Company D’r op Uut! organiseert activiteiten voor ouderen in de verzorgingstehuizen Hof Mondriaan te Middelburg en Hof ’t Seijs te Middelburg. Wij willen dit graag onder de aandacht brengen om meer mensen van onze company bewust te maken.

In September is de Student Company ‘D’r op Uut!’ gevormd met als missie ouderen in Zeeland een minder eenzaam bestaan te laten lijden. Dit gaan ze realiseren door middel van het organiseren van verschillende activiteiten tijdens de lente in Zeeland. D’r op Uut! bestaat uit zeven studenten, uit verschillende opleidingen, van de Hogeschool Zeeland. Onderscheidend van alle andere companies pakt D’r op Uut! het anders aan, namelijk geen product maar een dienst. Eenzame ouderen is een problematische maatschappelijke ontwikkeling, aangezien de studenten nog jong zijn en dit inzien willen zij de ouderen helpen. Ouderen in te laten zien hoe leuk het is om er op uit te gaan is dan ook de missie van deze company. Door middel van het organiseren van verschillende activiteiten, van een sportactiviteit tot een muziekmiddag helemaal in de stijl van vroeger, wilt deze company hun doel realiseren. Maar ook door het creëren en doorverkopen van een draaiboek willen ze ervoor zorgen dat dit niet bij een eenmalig project blijft. Zo gaat D’r op Uut! een steentje bijdragen aan de oplossing. Samen gaan we er weer d’r op uut!

D’r op Uut! is een student company gevormd door zeven studenten van de Hogeschool Zeeland. Actief sinds september 2017 met als doel: ouderen een minder eenzaam bestaan te laten lijden. Dit doel gaat de company realiseren door activiteiten te organiseren in de lente van 2018 en een draaiboek te creëren.

Programma:

8 mei, 14:30 uur bingo in Hof Mondriaan.
8 mei, 14:30 uur sportactiviteit in Hof ‘t Seijs
22 mei, 14:30 uur muziekmiddag in Hof Mondriaan
En er komen nog meer activiteiten!

Meer berichten