Foto: De Markt Online

Lancering website Markten Veere!

Op maandag 14 mei om 08:30 uur is het zover: de Markten van Veere gaan van start met De Markt Online. Op deze datum gaat de website www.marktenveere.nl officieel live.

Online op de kaart zetten

In een tijdperk waarin steeds meer zich online afspeelt, kunnen ook de markten niet meer achter blijven. Het is daarom belangrijk je online goed te profileren en met deze ontwikkeling spelen de Markten van de gemeente Veere daar goed op in.

De website biedt een podium voor de ondernemers van de seizoensmarkten van de gemeente Veere. Daarnaast zorgt dit ervoor dat deze markten meer bekendheid krijgen in de omgeving. Het gaat hierbij om de seizoensmarkten in Domburg, Zoutelande, Vrouwenpolder, Oostkapelle en Westkapelle. De markten krijgen de mogelijkheid hun producten te tonen aan een breed publiek. Daarnaast worden er diverse acties georganiseerd, waarbij bezoekers van de markt kans maken op diverse prijzen van de markt. Ook wordt op de website het laatste marktnieuws gedeeld en worden de nieuwste aanbiedingen getoond.

Aanbiedingen

Één van de meest interessante onderdelen van De Markt Online voor ondernemers is de mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen. Iedere ondernemer krijgt een persoonlijk profiel waarmee zij toegang krijgen tot de website en zo op een gemakkelijke wijze iedere week hun aanbiedingen kunnen plaatsen. Deze aanbiedingen komen op de website te staan, worden verstuurd in de wekelijkse nieuwsbrief en worden gedeeld op social media.

De Markt Online

‘We denken dat de markten er goed aan doen om te kiezen voor een nieuwe strategie. In een wereld waarin steeds meer zich online afspeelt, kan ook de markt daar flink van profiteren. Wij nemen voor de ondernemers alles uit handen en houden de website en de social media-accounts in actie. In feite verzorgen wij de gehele online marketing voor de markt!’ verteld Winand van de Kamp van De Markt Online.

Meer berichten