Logo de-faam.nl


Tweedaagse training voor aanstaande brugklassers

De succesvolle tweedaagse training Plezier op school is bedoeld voor kinderen uit groep acht die zich niet op hun gemak voelen bij leeftijdsgenoten. Word jij geplaagd en gepest? Kun je maar moeilijk vriendjes krijgen? Heb je vaak ruzie zonder dat je het wil of sta je vaak alleen? Dan is Plezier op school iets voor jou.

Sociaal

Plezier op school is een training in sociale vaardigheden. Je leert positief denken en je leert op een ontspannen en speelse manier deze vaardigheden aan contact leggen met andere kinderen, assertief zijn: opkomen voor jezelf, omgaan met plagen en pesten, aandacht hebben voor non-verbaal gedrag, zoals houding, oogcontact en stemgebruik.

Vakantie

De zomervakantie is voor veel kinderen een overgangssituatie. Ze hebben de basisschool verlaten en gaan naar de middelbare school. In zulke overgangssituaties zijn mensen het meest gevoelig voor verandering. Uit terugkomavonden blijkt dat de meeste deelnemers zich op hun gemak voelen op de nieuwe school.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 mei 2018 via www.indigozeeland.nl. In totaal kunnen ongeveer honderd kinderen meedoen. De groepen bestaan uit maximaal twaalf kinderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: telefoon 0113-246060, e-mail preventie@indigozeeland.nl.

SaskiaVermeule

preventiewerker Indigo

Meer berichten
Shopbox