Familie sing-in

Op woensdag 16 mei verzorgt de EO van 15.00 tot 16.30 uur een familie sing-in op de Oude Markt in Vlissingen. Tijdens de sing-in worden klassiekers, kinderliederen en eigentijdse nummers gezongen. Het evenement is gratis te bezoeken. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen!

Het evenement wil generaties verbinden door samen te zingen van Gods liefde. Het wordt een middag vol inspiratie, bemoediging, en saamhorigheid. De presentatie is in handen van Henk van Steeg en Mirjam Bouwman.

Meewerkenden

Medewerking aan de sing-in wordt verleend door het enthousiaste "Kinderkoor Kadosj" uit Goedereede. Zij staan onder leiding van Berdien Dekker. Daarnaast is het genieten van de meerstemmige zang van vocal group "FaVor" (voormalig Women in Worship). En tot slot is daar "Break Free Worship". Zij zijn in 2017 verkozen tot beste kerkband van Nederland en begeleiden naast enkele eigen nummers de samenzang. Want dat is wat natuurlijk voorop staat deze middag; het met elkaar zingen van prachtige liederen.

Welkom

Jong en oud is van harte welkom om deze middag mee te beleven. Nodig bekenden uit om mee te komen en samen dit unieke evenement te beleven. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig!

Meer berichten