Medipoint verrast cliënt met nieuwe Travixx rollator

Mevrouw Quaak uit Vlissingen. Zij kreeg woensdag 9 mei tijdens de Eropuit-dag van de Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeelandwinkel in Vlissingen de nieuwe, verbeterde Travixx rollator uitgereikt.
Mevrouw Quaak uit Vlissingen. Zij kreeg woensdag 9 mei tijdens de Eropuit-dag van de Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeelandwinkel in Vlissingen de nieuwe, verbeterde Travixx rollator uitgereikt.

Medipoint heeft haar eigen huismerk Travixx by Medipoint doorontwikkeld. Daarom hebben Medipoint en Zorgstroom X-tra een lid verrast met een gloednieuwe Travixx rollator.

Degene die de verbeteringen van de nieuwe Travixx het beste kan ervaren, is de eerste Travixx klant uit 2013: mevrouw Quaak uit Vlissingen. Zij kreeg woensdag 9 mei tijdens de Eropuit-dag van de Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeelandwinkel in Vlissingen de nieuwe, verbeterde Travixx rollator uitgereikt.

'Ik heb m'n hele leven nog nooit iets gewonnen en nu krijg ik zomaar een nieuwe rollator. M'n oude is ook nog prima – ik gebruik hem echt dag en nacht- maar toch komt deze ook goed van pas. Kan mijn man hem ook eens pakken als hij dat nodig vindt' aldus de blij verraste mevrouw Quaak, die samen met haar man ook nog een bloemetje in ontvangst kon nemen.

Eigen huismerk

Na het succes van de eerste Travixx rollator in 2013, is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelenbranche. Dankzij de gebruikerservaringen van klanten heeft Medipoint de Travixx rollator steeds verder geoptimaliseerd.

Medipoint heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kan men ervoor terecht. Medipoint werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Zorgstroom X-tra is een van deze samenwerkingspartners. Een van de vele voordelen van het lidmaatschap van Zorgstroom X-tra is ledenkorting in de winkels en webshop van Medipoint.

Bij de Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeelandwinkel in Vlissingen zijn alle Travixx producten uit te proberen.

Meer berichten