Foto: Liesbeth Minderhoud

Statue Festival

Zaterdag 9 juni 2018 vindt het Statue Festival in Domburg weer plaats. Een festival vol creativiteit en theater, waar bezoekers hun ogen uitkijken.

Het Domburg Statue Festival is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken uit Domburg. Professionele levende standbeelden (living statues) en ludieke acts vullen het straatbeeld van het centrum in Domburg.

Ook kinderen kunnen deelnemen

Ook kinderen kunnen deelnemen aan het Statue Festival in Domburg. Wie meedoet wordt tijdens dit festival een echt standbeeld en mag zijn / haar kunsten vertonen aan het publiek in de straten van Domburg. Hier hoort natuurlijk een echt ‘statue kostuum’ bij. Deze gaan de kinderen maken tijdens twee workshops die vooraf aan het festival gegeven worden. Schilderen, boetseren, het hard laten worden van de pakken, het hoort er allemaal bij tijdens deze twee gezellige en creatieve middagen.

Kinderen die een echt standbeeld willen worden tijdens het Statue Festival Domburg 2018 kunnen zich tot 20 mei 2018 opgeven via: lies@galeriepop.nl
Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt, dus wie graag mee wilt doen, moet er snel bij zijn. Vol = vol.
De workshops staan vooralsnog gepland op 30 mei en 6 juni.

Bezoek aan het Statue Festival Domburg

Iedereen is welkom om een bezoek te brengen aan het Statue Festival in Domburg. Op zaterdag 9 juni 2018 komen vanaf 14.00 uur de statues tot leven in de hoofdstraat van Domburg, welke die dag afgesloten zal zijn verkeer. Vrij baan voor zowel de living statues als het publiek.
Het Statue Festival Domburg is een echte aanrader en exclusief genieten voor zowel jong als oud.

Meer informatie omtrent de activiteiten en evenementen in de badplaats Domburg kunt u vinden in de evenementenkalender op de website van VisitDomburg.
www.visitdomburg.com

Meer berichten