Foto: Freddy Schinkel

Burgemeester Harald Bergmann bij De Smaeck van Middelburg Zuid

MIDDELBURG - Komende zaterdag 16 juni opent wethouder Chris Dekker om 10 uur een feestelijke, multiculturele dag bij wijkcentrum het Palet: De Smaeck van Middelburg Zuid. Op deze dag kan iedereen op het plein bij het wijkcentrum langskomen om te genieten van dans en zang en proeven van de lekkerste multiculti-hapjes. Burgemeester Harald Bergmann komt 's middags een prijs uitreiken van een kleurwedstrijd en van een fotoquiz. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Verenigingen, kookclubs, zang en dans 

De dag wordt georganiseerd door Resto VanHarte, Optisport, activiteitencentrum Zuid, stichting Welzijn Middelburg en enthousiaste wijkbewoners. Op het podium staan mensen, die  zichzelf komen presenteren of hun club of vereniging komen promoten. Om 14:00 uur is de prijsuitreiking door de burgemeester van een kleurwedstrijd voor kinderen. Verder zijn er doorlopend kraampjes met informatie en hapjes, verschillende optredens op het podium van onder andere de band G@ntle, Josh & Friends, Flamenco dans door Con Mucho Gusto, dameskoor Binaeh Zuuver en nog meer.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte

Kun je deze dag toevallig niet? Kom dan een andere dag langs om gezellig mee te eten bij Resto VanHarte. Iedereen is van harte welkom. Op maandag is het Resto open in het Palet, J. van Reigersberstraat 2, op dinsdag is het op de locatie 't Gasthuis, Noordpoortplein 2 of op locatie Buitenrust, Buitenruststraat 221. Het Resto is open vanaf 17.30, het gezamenlijk diner begint om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Zie ook www.restovanharte.nl.
 

Meer berichten