Logo de-faam.nl


Foto:

Oude markt wordt een hele dag lang Stadspicknickveld Vlissingen

VLISSINGEN - Een deel van de Oude Markt in Vlissingen wordt zaterdag 16 juni omgetoverd tot een picknickveld voor een heuse Stadspicknick.

Van 11:30 tot 14:00 uur kunnen alle Vlissingers samen met vrienden of familie genieten van lekker eten, lekker drinken drinken, muziek en theater. De toegang is gratis. Een activiteit van en voor burgers in het 'hart van de stad'.

Béétje trots

Het past bij de 'aard' van Vlissingers om te mopperen. Er is momenteel best recht om te klagen, want er zijn zorgen. Over leegstand in de binnenstad, noodzakelijke bezuinigingen, afbraak van cultuur of gebrek aan vertrouwen, in de politiek en in elkaar. Toch leven de Vlissingers met elkaar ook in een fijne stad aan zee. Een groep betrokken Vlissingers wil de band met Vlissingen en met elkaar op een positieve manier vergroten door in samenwerking met ondernemers van de Oude Markt op 16 juni een Stadspicknick te organiseren. Het doel is om vanaf de eerste editie in 2018 ieder jaar voor het zomerseizoen de Stadspicknick te herhalen.

Hoe werkt het?

Belangstellenden zijn van harte welkom om op 16 juni van 11.30 tot 14.00 uur de zomer in Vlissingen te komen proeven en delen. Er staan picknicktafels en banken klaar. Deelnemers mogen ook hun eigen stoel of kleedje meebrengen. 'Hart in de Stad' zorgt voor een presentator, historische foto's van 't Ouwe Martje, zomerse muziek en een humoristische en verrassende afsluiting van de Stadspicknick. Iedereen is welkom. Jong en oud. In welke wijk in Vlissingen deelnemers ook wonen. Wel graag vooraf aanmelden. Dat kan tot 12 juni door te mailen naar: hartindestad@gmail.com.

Bestellen

Voor deelnemers die geen eigen picknickmand mee willen brengen is het mogelijk om vooraf een picknickmand te bestellen bij de ondernemers aan de Oude Markt. Bestellen kan tot dinsdag 12 juni. Voor informatie en bestellingen kun je terecht bij Tilly Rose aan de Oude Markt 10 in Vlissingen, 0118-774203 of info@tillyrose.nl

Mooiste tafel

De deelnemer die de mooiste of leukste picknicktafel dekt maakt kans op een prijs. Alles mag, als je Vlissingen maar laat zien zoals het is. Een maritieme stad waar het prettig wonen, studeren, werken en ontspannen is.

Komedie

Op 16 juni speelt toneelgroep De Zeeuwse Komedie om 10:30, 14:15 en 15:15 uur de voorstelling 'De Blessure' in Theater De Spoetnik, Oude Markt 41. De toegang is voor iedereen gratis.

Meer berichten

Shopbox