Eerste Runderground Summer Kids
Eerste Runderground Summer Kids (Foto: Lindy Huibregtse)

Runderground Summer Kids

Afgelopen zaterdag is Runderground Summer Kids gestart. Spelletjes, atletiek en hardlopen voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Op de Oude Atletiekbaan aan de Nassaulaan in Middelburg kunnen kinderen tijdens de zomervakantie elke zaterdag morgen meedoen.

De eerste Runderground Summer Kids was een geslaagde start. 24 enthousiaste kinderen kwamen samen spelletjes doen, hardlopen en kennismaken met atletiek en met de trainers. Ook de komende 5 weken kunnen kinderen nog mee doen.

Runderground Summer Kids

Runderground is een runninggroup uit Middelburg. Twee keer in de week wordt er op vaste tijden hardgelopen. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Deze zomervakantie is er bijvoorbeeld Runderground Summer Kids.

Elke zaterdagmorgen in de zomervakantie van 9.30 – 10.30 uur. Voor alle kinderen van 5 – 12 jaar, ervaren of onervaren. Je kunt 1x meedoen of zo vaak je wilt.

Op de Oude Atletiekbaan, met de ingang bij Sporthal Nassaulaan, Nassaulaan 10, Middelburg.

Professionele begeleiding

De kinderen worden verdeeld in 3 leeftijdsgroepjes en gaan onder professionele begeleiding aan de slag met ervaren docenten Anton Engels, Anjolie Engels en Martijn de Vries. De gebruikte technieken houden rekening met leeftijd en niveau. Er worden ook met pionnen, ballen, hoepels allerlei korte oefeningen gedaan zodat elk kind goed mee kan komen en vooral plezier beleeft aan het spel.

Er wordt een bijdrage van €2,- gevraagd

Meer berichten