1 van de foodtrucks
1 van de foodtrucks (Foto: Danny molegraaf)

2e editie Foodtruckers by the sea

2e editie Foodtruckers by the sea

Heb jij het al gehoord? op 3, 4 en 5 augustus 2018 vind de 2e editie van Foodtruckers by the Sea plaats. Het feestje waar je aanwezig wilt zijn deze zomer.

Activiteiten

Met een ruime keus uit foodtrucks van hotdogs tot quesadilla is er voor ieder wat wils. Maar Foodtruckers by the Sea is meer dan alleen een smakelijk feestje. De locatie leent zich perfect voor allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen een ritje maken op éen van de pony´s, knuffelen met de dieren van de kinderboerderij Klepperhoeve of knutselen met recyclematerialen en sieraden bij het ´Bling Bling Buffet´. Natuurlijk is er ook livemuziek:
Vrijdag 3 augustus Molly en Tenbrooks
Zaterdag 4 augustus Woodworks
Zondag 5 augustus Vinyl van de muziek caravan

Locatie

Foodtruckers by the Sea vindt plaats op het terrein van Western ranch Ride by the Sea in Dishoek en is gemakkelijk te bereiken per fiets en auto, je kunt deze bij het terrein kwijt. Neem een kleedje mee en plof neer op een lekker plekje in de zon of schaduw, ook is het terrein rolstoel toegankelijk. Het beloofd een weekend om van te genieten te worden.

Om te onthouden:

• - Openingstijden Foodtruckers by the Sea:
Vrijdag 3 augustus vanaf 12 uur tot de zon ondergaat.
Zaterdag 4 augustus vanaf 12 uur tot 22:00 uur.
Zondag 5 augustus vanaf 12 uur tot 20:00 uur.

• - Foodtruckers by the Sea is een kindvriendelijk festival, iedereen is welkom en toegang is gratis.

• - Er is voldoende plaats voor auto´s en fietsen

• - Op het terrein kan worden betaald met contant geld en pin.

• - Ook denken wij aan het milieu en maken wij gebruik van statiegeldglazen van 1 euro die je de hele avond kan gebruiken. Na afloop kunt u deze eventueel doneren t.b.v. kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg.

Meer berichten