Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is!
Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is! (Foto: Rene Oelers)

Vlissingen Zingt

Op zaterdag 4 augustus is het weer tijd voor het leuke gratis toegankelijke meezingspektakel Vlissingen Zingt.  Het evenement dat heel Walcheren uit volle borst laat meezingen op het gezellige Bellamypark in hartje Vlissingen.

Voor de elfde keer barst het meezingfeest los. De laagdrempeligheid, de saamhorigheid onder de bezoekers en het plezier van het samen zingen zorgen er voor dat de vele bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Talent is totaal niet belangrijk, het gaat om de lol van het samen zingen.

Op het repertoire staan liedjes die iedereen kent, van André Hazes tot Queen, en van ‘Je krijgt die lach niet van mijn gezicht’ tot ‘You’ll never walk alone’. Onder begeleiding van de presentator worden deze liedjes meegezongen door zowel de sfeermakers op het podium als het publiek. De teksten worden, naast de sfeerbeelden, geprojecteerd op een led-scherm bij het podium en op een tweede led-scherm halverwege het Bellamypark. Evenals voorgaande jaren wordt in heel Walcheren de Meezingkrant met alle liedteksten en informatie huis aan huis verspreid.

Vlissingen Zingt begint om 19.30 uur met Rocking Piano. Bij deze swingende band mag het publiek hun favoriete liedje aanvragen. Na dit spetterende optreden betreden de sfeermakers het podium, is het tijd om te keeltjes te schrapen en heel Vlissingen, van jong tot oud te laten meezingen. Of je nu vals of prachtig zingt maakt niet uit, van samen zingen word je blij.

Meer berichten