Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel verzorgen samen een concert. FOTO: Femmy Fotografie
Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel verzorgen samen een concert. FOTO: Femmy Fotografie (Femmy Fotografie)

Vader Wilbert op de vleugel en zoon Wim op het orgel

Op vrijdag 17 augustus is er om 20.00 uur een zomerconcert in de De Open Haven, de oude dorpskerk aan het Oranjeplein 2 in Oost-Souburg. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel.

Oost-Souburg - De musici hebben een prachtig programma samengesteld. Zo spelen ze onder andere een vrolijke 'tambourin' en een Russisch Zigeunerlied. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën en Erica speelt op haar nieuwe piccolo. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD te presenteren.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen 12,50 euro en kinderen tot en met 15 jaar 7,50 euro. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via telefoonnummer 0525-685413 of via onderstaande website. Volwassenen betalen dan 10 euro en kinderen tot en met 15 jaar 5 euro.

Ga voor meer informatie www.wimmagre.nl

Meer berichten