Champagne Charlie
Champagne Charlie (Foto: Ad Lijnse)

Westkapelle jazzt tijdens Jazz by the Sea

Op vrijdag 14 tot en met zondag 16 september organiseren Kasteel van Batavia & Brasserie de Boomgaard in samenwerking met Jazz by the Sea gezellige avonden vol muziek & dans. Daarmee doet ook Westkapelle mee aan het bekende Jazzfestival dat alweer haar 28e editie viert.

Op vrijdag de 14e treedt 'Champagne Charlie' op in Kasteel van Batavia. Deze band is al vele jaren een ambassadeur van de Amerikaanse Blues- en Rootsmuziek. Champagne Charlie heeft eerder dit jaar opgetreden in Kasteel van Batavia en dat was een groot succes. Zaterdag is de beurt aan Mr. Boogie Woogie om de Westkapellenaars van hun kruk te krijgen in het Wasschappelse café. Het dak gaat er geheid af als deze opzwepende muziek live van het podium spat onder aanvoering van Nederlands meest bevlogen Boogie-Woogie pianist: Eric-Jan Overbeek.

Het Jazz weekend in Westkapelle wordt afgesloten bij Brasserie de Boomgaard met niemand minder dan 'The Off Road Jazzband'. Een nieuwe combinatie van oude bekenden uit de klassieke jazz. Kwaliteit en spontaniteit spatten er werkelijk vanaf. Een avond pure oude stijl New Orleans Jazz met uitstapjes naar swing, gospel en blues.

Tijdens Jazz by the Sea in Westkapelle serveren de twee restaurants een speciaal Jazz Menu. Meer informatie is te vinden op www.kasteelvanbatavia.nl en www.brasseriedeboomgaard.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden