Zutphense ouderen op weg naar The Lion King
Zutphense ouderen op weg naar The Lion King (Foto: Paul Willems)

KBO Vlissingen bestaat dit jaar 12,5 jaar

De Katholieke Bond Ouderen (KBO) bestaat dit jaar 12,5 jaar en dat wordt gevierd op donderdagmiddag 29 november in de blauwe zaal van speeltuinvereniging De lammerenburgt.

Onze vereniging telt 250 leden en is een actieve seniorenclub waar iedereen van 55 jaar en ouder welkom is. Onze verenging organiseert maandelijks vele activiteiten zoals koffiemiddagen, wandeltochten en fietstochten,filmbezoeken, boekbesprekingen in leesclubs, culturele uitstapjes, stedenbezoek, etentjes, en jaarlijks een cursus "kijk op kunst" waarbij men met elkaar over diverse vormen van kunst en cultuur praat onder leiding van ervaren docenten. Ook organiseren wij twee maal per jaar een ledenvergadering met de nodige hapjes en drankjes met na afloop van de vergadering een leuke afsluiting van een artiest of een lezing of voordracht. Het lidmaatschap biedt u echter nog veel meer! U kunt gebruik maken van een voordelig energie collectief, goedkope zorgverzekering van het Zilveren Kruis Achmea, hulp bij belastingaangifte, goedkope rijbewijskeuring voor ouderen, een service en juristentelefoon ( landelijke KBO), korting voor de 50 plus beurs en uw belangen worden op landelijk niveau met de politiek besproken.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben of een keer wilt komen kijken, dan kunt u kontakt opnemen met Huub van Kessel,telefoon 0654262762 of via email: huubkessel@zeelandnet.nl Aanmelden als lid kan natuurlijk ook. Dit kan bij Huub van Kessel en Ans Hubertse, telefoon 0651894012 of via email: secretariaatkbo@hotmail.com 

Meer berichten