Cursus Design sketching bij de ZVU

Bij de Zeeuwse Volksuniversiteit gaat binnenkort in Middelburg een nieuwe cursus Design sketching van start. Wil je leren hoe je ontwerpend schetst en tekent in perspectief? Kom dan naar deze cursus! Iedereen kan leren om objecten te tekenen en ze als kleurrijke design schets te presenteren als je de regels van perspectief volgt. 

Design Sketching is een tekencursus waarbij je leert hoe je op een realistische manier objecten kunt tekenen, zoals kopjes, lampen en flessen. Ook meer gedetailleerde objecten zijn mogelijk om te tekenen (houten speelgoed, meubilair en keukenapparatuur) als je de regels van perspectief volgt. De vaardigheid Design Sketching kun je op verschillende manieren toepassen: je kunt de schets gebruiken als basis voor een stilleven schilderij, je kunt gebouwen in perspectief tekenen, je kunt product ideeën uitwerken of je kunt een schets van je nieuwe tuin-layout maken. 
Startdatum voor deze cursus is maandagavond 8 oktober en er zijn nog enkele plaatsen vrij! Opgeven kan tot 4 oktober.
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met het kantoor van de ZVU, tel. 0118 - 634800 of via de website: www.volksuniverisiteitzeeland.nl

Meer berichten