Hofje onder den Toren

Op 10 november om 10.30 uur opent burgemeester H.M. Bergmann de inloop in het Hofje onder den Toren op de hoek Walplein/Walgang (tegenover de Abdijkerken). De inloop is een nieuw initiatief en bedoeld als open en gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen die even ergens wil zitten en onder het genot van een kop koffie een praatje wil maken of een spelletje wil spelen.

MIDDELBURG - Elke donderdag van 11.00 tot 16.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur staan de deuren van het Hofje open. De inloop wordt gerund door vrijwilligers van de Nieuwe kerkgemeente en de Christelijke Gereformeerde kerk in Middelburg.

Het Hofje onder den Toren is een maatschappelijk-diaconaal centrum waarin de Nieuwe Kerkgemeente, onderdeel van de Protestantse gemeente Middelburg, en de Christelijke Gereformeerde kerk in Middelburg samenwerken. Er vinden activiteiten plaats voor de inwoners van Middelburg en omgeving, zoals deze inloop en maaltijden. Daarnaast wordt het Hofje door de kerken gebruikt voor vergaderingen, jeugdactiviteiten en andere bijeenkomsten.

Meer berichten