Foto: VVVZ

Informatiebijeenkomst voortgezet vrijeschoolonderwijs in Zeeland

Op 20 november 2018 zijn ouders en leerkrachten van groep 8 welkom op een informatiebijeenkomst van de afdeling vrijeschool bij CSW Bestevaêr in Vlissingen.

Iedereen kan die avond nader kennismaken met een jonge loot aan de boom van de CSW: de afdeling vrijeschool. De bijeenkomst start op 20 november 2018 om 19.30 uur op CSW Bestevaêr in Vlissingen met een afwisselend programma. We presenteren het voortgezet vrijeschoolonderwijs met uitgebreide informatie, korte presentaties van onze leerlingen en een boeiende paneldiscussie met ouders en (oud-)leerlingen. Zo ontstaat een compleet beeld van onze manier van lesgeven.

Ilona Vervloet, coördinator afdeling vrijeschool op CSW Bestevaêr legt uit: “De leerlingen van groep 8 staan ook dit schooljaar weer voor een belangrijke keuze: naar welke middelbare school ga ik na de zomervakantie? Leerkrachten en ouders willen hen bij die keus zo goed mogelijk ondersteunen. Omdat in Zeeland het voortgezet vrijeschoolonderwijs pas sinds 2016 wordt aangeboden, is het bij velen nog onbekend. Met deze bijeenkomst brengen we daar graag verandering in.”

Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.vrijeschool.nu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden