Wandelen langs het kanaal
Wandelen langs het kanaal (Foto: Mae Uku)

Spel- en wandeltocht

In navolging van de leuke opzet onder leiding van Nanda Telussa tijdens het ’30-seconds spel’ afgelopen Midzomerfeest2018 zijn de reacties zodanig dat ook nu weer een hele avond zal worden geprogrammeerd in Mae Uku. Aan de deelnemende groepen worden vragen gesteld waarbij ‘kennis in het algemeen’ van belang is om binnen 30 seconden het juiste antwoord te kunnen geven.

Speciaal zijn natuurlijk de vragen omtrent de Molukken/Molukkers in het algemeen. Dus zorg dat je erbij bent. En al spelende kan je er toch met allen weer wat vab opsteken. Zorg dat je er op tijd bij bent, zeker voor de deelnemende groepen. Bar en keuken is open. Iederéén i s van harte welkom!

Wanneer: Vrijdag 9 november vanaf 19.00 uur: inloop in Mae Uku – 19.30 uur: start 30-seconds-spel.

Zaterdag 10 november - elke 2e zaterdag van de maand – organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku weer de reguliere wandeltocht met routes van 5, 10 en 15 km, waarbij werkelijk iederéén kan meedoen. Vanaf 08.30 uur start de wandeltocht vanuit het Mae Uku gebouw, dat deze zaterdag toegankelijk is van 08.15 – 12.15 uur. Er is een beheerder aanwezig en er is barbezetting, iederéén zet zich in op vrijwillige basis. Inschrijfgeld voor de wandeltocht bedraagt normaal 1,50 euro en is natuurlijk weer inclusief koffie/thee en een kopie van de uitgestippelde en gewenste route. Ook worden de wandelaars wel eens na afloop getrakteerd met onze zelfgemaakte Molukse hapjes of wat anders.

Doordeweeks op maandag- en woensdagochtend is de werkgroep Ouderen in de weer met deelnemers, op dinsdagavond draait de workshop Line Dance nog volop vanaf 19.45 uur en donderdagavond worden deelnemers betrokken bij de workshop Taiji & Qidong. Volg onze website voor wat er nog meer te beleven valt in Mae Uku - nummer 35A in de Molukse wijk aan de Prins Hendrikstraat - te Oost Souburg. (www.mae-uku.nl).

Meer berichten