Kerst- en Doemarkt

Wegens het grote succes in 2017 organiseert Brasserie de Boomgaard, onderdeel van Vakantiepark de Boomgaard te Westkapelle, op vrijdag 7 en zaterdag 8 december de tweede editie van de Kerst- en Doe markt. De overdekte ruimte wordt omgetoverd tot een gezellige Kerst- en Doe markt in kerstsfeer met kerstbomen, lichtjes en vele leuke marktkramen.

In 31 marktkramen worden er zelfgemaakte (kerst)producten verkocht, zoals accessoires van hout en boerenstof, brocante, (woon)accessoires, sieraden van o.a. Rollfs of Roelofs, Zeeuws Abdij Bier en bloemstukken van de Rozenkwekerij. Ook worden er ter plaatse advocaat, babbelaars en kaarsen gemaakt.

De Kerst- en Doe markt staat vooral in het teken van ambacht & 'doen', dus er worden weer verschillende leuke workshops georganiseerd, zoals handlettering, mozaïeken, Zeeuwse knop maken, etagère beschilderen en armbandjes maken. De Kerstman sluit op vrijdag om 20:30 uur de dag af met een kerstbingo met mooie prijzen.

Brasserie de Boomgaard is een leuke plek in Westkapelle om uw kinderen mee naartoe te nemen. Er zijn tijdens de markt kinderactiviteiten en het plaza gebouw is voorzien van een indoor speeltuin. In de Brasserie kunt u genieten van een kopje koffie of een heerlijk diner.

Kerst- en Doe markt

Korte Prelaatweg 4

4361 JM, Westkapelle.

Tijden: vrijdag 7 december van 13:00-20:30 uur en zaterdag 8 december van 10:00-17:00 uur.

Het programma is te vinden op www.brasseriedeboomgaard.nl.

Meer berichten