Veere by Light
Veere by Light (Foto: Museum Veere)

Beleef Veerse verhalen in de lichtjes

Veere in kerstsfeer is een belevenis op zich, met brandende kaarsjes voor de ramen en tientallen verlichte kerstbomen naast de voordeuren. Daarom organiseert Museum Veere op donderdag 27 en vrijdag 28 december ‘Veere by Light’, een gezellige stadswandeling voor de hele familie.

Bijzondere verhalen
Zodra de schemering valt, leidt een gids de deelnemers door de steegjes van Veere en vertelt daarbij de bijzondere verhalen die achter de historische gevels schuilgaan. Kinderen krijgen een kleurrijke lampion mee voor onderweg. Na afloop mogen ze de lampion mee naar huis nemen.

Opwarmen
Museum Veere zorgt ervoor dat bij terugkomst in het museum een heerlijk glas glühwein of een beker warme chocolademelk met lekkers klaarstaat in de gezellige oud-hollandse stijlkamer. Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Meedoen?

Zowel op 27 als op 28 december start de wandeling om 16.30 uur vanuit Museum Veere, locatie De Schotse Huizen, Kaai 27 in Veere. Het programma duurt tot ongeveer 18.00 uur. Kosten: € 9,50 p.p. inclusief museumbezoek (kom daarvoor iets eerder) en glühwein/chocolademelk en lekkers. Museumkaarthouders betalen € 7,50, kinderen t/m 12 jaar € 4,50. Het aantal plaatsen in beperkt, dus reserveer via evenementen@museumveere.nl, dan ben je zeker van een plaats.

Meer berichten