FOTO: Gijs Koole
FOTO: Gijs Koole (Foto: Gijs Koole)

Ultiem kerstgevoel op de kerstmarkt in Veere

Veere in kerstsfeer is een belevenis op zich, met brandende kaarsjes voor de ramen en tientallen verlichte kerstbomen naast de voordeuren. Maar wat is kerst zonder kerstmarkt met mooie lichtjes, gezellige kraampjes, een warme choco of een heerlijk glühweintje om mee op te warmen? Middenstandsvereniging Veere organiseert ook dit jaar weer de meest sfeervolle kerstmarkt op Walcheren. Zaterdag 15 en zondag 16 december in Veere.

Knusse kerst
Tijdens Kerstmarkt Veere is het knusse Veerse marktplein verlicht door kerstbomen en er staan tientallen sfeervolle kraampjes. Hier zijn bijzondere cadeautjes en kerstdecoraties en heerlijke etenswaren te koop. Ook de kraampjes met snert, warme chocomelk en glühwein mogen niet ontbreken op de kerstmarkt. Om lekker bij op te warmen. Er zijn ook verschillende muziekoptredens.

Zaterdagavond

Dit jaar is de kerstmarkt ook op zaterdagavond te bezoeken, tot 20.00 uur. Vanaf 11.00 uur zijn de kramen geopend. Op zondag kun je van 11.00 tot 17.00 uur langs de kraampjes slenteren. Parkeren is in deze periode van het jaar gratis in Veere.

Adventsmarkt

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december wordt ook de jaarlijkse Adventsmarkt gehouden. De adventsmarkt is een goede doelenmarkt en een prima plaats voor je jaarlijkse kerstinkopen. Een eerlijke en vooral heerlijke markt. De markt begint op vrijdag 14 december om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Op zaterdag 15 december kun je tussen 10.00 en 17.00 uur je inkopen doen. De markt wordt gehouden in de Kleine Kerk aan de Kapellestraat 27.

Meer berichten