boom 2017
boom 2017 (Foto: H. Stoel.)

De Kerstwensboom staat er weer

Kom tussen 7 en 24 december naar Groenrijk Mortiere Middelburg en hang je kaartje op in de kerstwensboom. Een kaartje voor iemand die je mist, iemand die je wil bedanken, iemand die er niet bij kan zijn dit jaar, je liefste vriend of vriendin, iemand die het verdient, iemand die heel speciaal is.

Zeeuws Verlies zorgt ieder jaar dat er kaarten in de Kerstwensboom bij Groenrijk Mortiere Middelburg kunnen worden gehangen. Groenrijk zorgt voor de boom. Deze samenwerking is inmiddels een mooie traditie geworden. Ieder jaar worden er honderden kaartjes opgehangen met vaak een persoonlijke boodschap.

Iedereen kent wel iemand die een kaartje verdient in de boom We denken vooral aan alle mensen die iemand moeten missen met Kerst, om welke reden dan ook. Voor kinderen is er een kleurkaart.

Ieder weekend, vrijdag, zaterdag en zondag, staan de vrijwilligers van Zeeuws Verlies bij de boom; zij bieden een luisterend oor. Andere dagen liggen er kaarten om zelf op te hangen. De engeltjes van Wensengel kunnen worden gekocht voor het goede doel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden